Zomerse radijssalade met groene kruiden
18-08-2011, 12:18
Bijgewerkt op: 01-04-2024, 15:05
Nodig
- 3 bosjes radijzen
- 1 el fijngesneden peterselie
- 1 el versnipperde bieslook
- 1 el gehakte kervel
- 1/2 tl fijngesneden dragonblaadjes
- 6 el ricotta
- 1 tl citroensap
- enkele druppels worcestersaus
Bereiding
- Haal het groen van de radijzen. Was de radijzen en snij in plakjes.
- Meng de ricotta met de tuinkruiden en breng op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout.
- Meng alles al kloppend en voeg de radijzen toe. Zet de radijssalade een half uurtje in de koelkast en dien op.
Tip: Spoel radijzen kort onder de koudwaterkraan. Als je ze lang onder water laat staan, verliezen de knolletjes kraak en smaak.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier