Tomatenpannenkoek met mosselen en Romeinse sla

© Getty

Voor 4 personen
  • 1/2 liter pannenkoekenbeslag
  • 2 tomaten
  • 1 kropje Romeinse sla
  • 1 busseltje verse dille en peterselie
  • 1 sjalot
  • 1 lookteentje
  • 200 gram gekookte mosselen
  • 2 eetlepels citroensap
  • 100 gram boter
  • vers gemalen peper
  • zout
Bereiding
  1. Smelt de boter en stoof daarin gedurende 5 minuten de schoongemaakte en kleingesneden sla met de gehakte sjalot en wat citroensap. Voeg de gepelde, ontpitte en kleingesneden tomaten toe en breng op smaak met peterselie, zout en geperste knoflook.
  2. Roer de mosselen erdoor en laat nog 10 minuten stoven. Meng er tot slot de gehakte dille en peterselie door.
  3. Bak intussen de pannenkoeken, vul ze met het tomatenmengsel en rol ze op. Decoreer het bord met een takje dille en peterselie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content