Tomatenketchup

10/06/11 om 08:47 - Bijgewerkt om 08:47

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig :

  • 2 kg rijpe tomaten
  • 2 rode paprika's
  • 1/2 kg uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 dl sjalottenazijn
  • 300 g suiker
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

De tomaten in stukken snijden. De paprika's doormidden snijden, het zaad verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. De uien schillen en klein snijden. De teentjes knoflook schillen en fijn hakken. De sjalottenazijn en suiker opwarmen en de suiker al roerende oplossen. De rest van de ingrediënten toevoegen, aan de kook brengen en zachtjes tot pap stoven. De ketchup pureren en zeven als men een hekel aan pitjes heeft. De ketchup kan aangedikt worden met een lepeltje opgelost maïszetmeel.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners