Ravioli met kaas-citroensaus

ravioli met kaas-citroensaus

Op zoek naar een snel-klaar pastagerecht? Deze ravioli met kaas-citroensaus is de perfecte suggestie.

Voor 4 personen

  • 250 g verse ravioli natuur
  • 250 g verse ravioli met spinazie
Voor de saus
  • 200 ml vloeibare room
  • 130 g gorgonzola
  • 1 eierdooier
  • 1 onbehandelde citroen
  • 4 el bieslook
  • 3 el pijnboompitten, geroosterd zonder vetstof
Bereidingswijze:
  • Was de citroen en wrijf droog. Haal er een eerste laagje zeer fijne schil af. Rasp de tweede laag schil eraf.
  • Kook de ravioli in gezouten water met wat citroensap. Breng de room aan de kook met de tweede laag schil. Meng er de verbrokkelde gorgonzola door. Neem van het vuur.
  • Meng de eierdooier met 1 eetlepel van de room-kaasbereiding en meng door de rest van de bereiding, van het vuur af. Breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de ravioli uitlekken en overgiet met saus. Versier de ravioli met kaas-citroensaus met bieslook, pijnboompitten en citroenschil.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content