Ravioli met kaas-citroensaus
10-02-2016, 14:30
Bijgewerkt op: 21-10-2023, 11:04
Op zoek naar een snel-klaar pastagerecht? Deze ravioli met kaas-citroensaus is de perfecte suggestie.
Voor 4 personen
- 250 g verse ravioli natuur
- 250 g verse ravioli met spinazie
Voor de saus
- 200 ml vloeibare room
- 130 g gorgonzola
- 1 eierdooier
- 1 onbehandelde citroen
- 4 el bieslook
- 3 el pijnboompitten, geroosterd zonder vetstof
Bereidingswijze:
- Was de citroen en wrijf droog. Haal er een eerste laagje zeer fijne schil af. Rasp de tweede laag schil eraf.
- Kook de ravioli in gezouten water met wat citroensap. Breng de room aan de kook met de tweede laag schil. Meng er de verbrokkelde gorgonzola door. Neem van het vuur.
- Meng de eierdooier met 1 eetlepel van de room-kaasbereiding en meng door de rest van de bereiding, van het vuur af. Breng op smaak met peper en zout.
- Laat de ravioli uitlekken en overgiet met saus. Versier de ravioli met kaas-citroensaus met bieslook, pijnboompitten en citroenschil.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier