
Ravioli met kaas-citroensaus
Op zoek naar een snel-klaar pastagerecht? Dit is de perfecte suggestie.
Voor 4:
250 g verse ravioli natuur
250 g verse ravioli met spinazie
Voor de saus:
200 ml vloeibare room
130 g gorgonzola
1 eierdooier
1 onbehandelde citroen
4 el bieslook
3 el pijnboompitten, geroosterd zonder vetstof
Bereidingswijze:
Was de citroen en wrijf droog. Haal er een eerste laagje zeer fijne schil af. Rasp de tweede laag schil eraf.
Kook de ravioli in gezouten water met wat citroensap. Breng de room aan de kook met de tweede laag schil. Meng er de verbrokkelde gorgonzola door. Neem van het vuur.
Meng de eierdooier met 1 eetlepel van de room-kaasbereiding en meng door de rest van de bereiding, van het vuur af. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de ravioli uitlekken. Overgiet met saus en versier met bieslook, pijnboompitten en citroenschil.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier