Panino uit Umbrië met zwarte olijven

10/06/11 om 11:12 - Bijgewerkt om 11:12

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor één panino :

  • een krokant gebakken broodje
  • 1 gepeld teentje knoflook
  • olijfolie van koude persing
  • het sap van een halve citroen
  • 8 in olie bewaarde zwarte olijven
  • 1 theelepel zeste van onbespoten sinaasappel

Bereidingswijze

De olijven doormidden snijden en de pitten verwijderen. Snijd het broodje horizontaal door en haal een gedeelte van het kruim weg. Snijd het teentje knoflook in twee helften en strijk de beide binnenkanten van het broodje in met knoflook. Besprenkel het brood met olijfolie en citroensap. Beleg de onderkant van het broodje met halve olijven, strooi de reepjes sinaasappelschil over het brood en dek de vulling af met de bovenkant van het broodje.

Lees meer over:

Onze partners