Kwartelei met champagne en kaviaar

10/06/11 om 12:42 - Bijgewerkt om 12:42

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 kwarteleieren
  • 1 dl champagne
  • 1/2 dl room
  • zout en zwarte peper
  • 4 koffielepels kaviaar

Bereidingswijze

Vet vier ovenvaste schoteltjes in en breek in elk schoteltje een kwartelei. Zet ze in een kom met een bodempje water en kook de eieren 2/3de. Doe de champagne in een klein pannetje en laat tot de helft inkoken, doe er de room bij en laat opnieuw tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout, giet de saus over de kwartel-eitjes en bedek alles met kaviaar.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info