Kruidenomelet met Jakobsvruchten

10/06/11 om 08:58 - Bijgewerkt om 08:58

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 1/4 l room
  • 3 eieren
  • peper en zout
  • gehakte dille, rozemarijn, basilicum
  • 4 jakobsvruchten
  • olijfolie
  • 2 ontvelde en ontpitte tomaten
  • een scheutje sherryazijn
  • gefruite selder

Bereidingswijze

Maak een eierbeslag van room, eieren, peper, zout en gehakte kruiden. Vul kleine vormpjes en bak mini-omeletjes in de oven. Snijd de jakobsschelpdieren doormidden en bak de plakjes kort in hete olie. Stoof de tomaten in olijfolie, prak het vruchtvlees fijn en blus de warmte met sherryazijn. Breng op smaak met gehakt basilicum, peper en zout. Leg wat tomatenpuree op de omeletjes en vervolgens een halve jakobsvrucht. Versier met gefruite selder.

Lees meer over:

Onze partners