Gebakken kalfsfilet met pasta, courgette en salieroomsaus

09/06/11 om 10:08 - Bijgewerkt om 10:08

Geef je waardering

Gebakken kalfsfilet met pasta, courgette en salieroomsaus

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 kleine courgette
  • olijfolie
  • 100 g gedroogde tagliatelle
  • 3 dl room
  • 4 kleine blaadjes verse salie
  • peper en zout
  • 550 g kalfsfilet
  • boter

Bereidingswijze

Snijd de courgette in kleine dobbelstenen. Stoof ze enkele minuten op laag vuur in olijfolie, ze moeten nog knapperig blijven. Kook de pasta beetgaar, giet af. Kook de room 5 minuten in, hak de salie fijn en doe bij de room. Voeg ook de courgette toe en kruid het geheel met peper en zout. Bak de kalfsfilet op zacht vuur rosé in boter, kruid met peper en zout.

Schik de pasta op de borden, lepel de saus erover. Snijd het vlees in plakken en schik op de pasta.

Lees meer over:

Onze partners