Funghi arrosto (gebakken oesterzwammen)

10/06/11 om 08:54 - Bijgewerkt om 08:54

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 600 g oesterzwammen
  • olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 soeplepels gehakte platte peterselie

Bereidingswijze

De paddestoelen schoonmaken : borstelen, snel wassen en drogen. De oven voorverwarmen op 250 C. De oesterzwammen in een ovenschaal doen, besprenkelen met olijfolie en bestrooien met gehakte peterselie. De teentjes knoflook in een pers boven de paddestoelen uitknijpen. De schaal 10 minuten in de oven zetten. De paddestoelen tijdens het braden regelmatig omroeren. Kruiden met zout en peper. De oesterzwammen als antipasto met boerenbrood opdienen of serveren als „contorno" (begeleiding) van een vleesbereiding.

Lees meer over:

Onze partners