Brochettes van rundvlees

03/07/15 om 12:41 - Bijgewerkt om 12:41

Brochettes van rundvlees

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

2 el sesamolie

2 dl teriyakisaus

2 el ketchup

2 el zoete chilisaus

600 g rundvlees, in blokjes van 3 cm bij 3 cm gesneden

enkele korianderblaadjes

4 lente-uien

1 rode ui

1/2 komkommer

Bereidingswijze:

Meng de sesamolie, teriyakisaus, ketchup en zoete chilisaus onder elkaar. Giet over het rundvlees en laat ongeveer 2 u. marineren. Rijg het vlees nadien aan houten spiezen en bak ongeveer 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om. Hak intussen de koriander, lente-uien en rode ui fijn. Snij de komkommer in kleine blokjes. Serveer het vlees met de fijngehakte groenten.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info