Amandelcoupe

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

75 g gehakte amandelen

75 g pure chocolade

1/2 l melk

100 g Bosto Rice Flakes 6 min.

20 g boter

2 dl room

2 eetlepels suiker

1/2 theelepel kaneelpoeder

hagelslag

Rasp de chocolade grof. Breng de melk met de rijst aan de kook en laat 6 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 5 minuten voor het einde de boter en de amandelen toe. Neem de pan van het vuur, schep de chocoladestukjes door de rijst en laat afkoelen. Klop de room stijf met de suiker en spatel hem door rijst. Verdeel over coupes en zet ze minstens 1 uur in de koelkast. Bestrooi voor het opdienen met wat hagelslag en kaneelpoeder.

Tip: Je kunt de coupes ook nog met een amandelspeculaasje versieren.

Bereidingstijd: 10 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content