'De studenten van vandaag zijn de koks van morgen': een blik in de opleiding Grootkeuken

28/04/17 om 14:03 - Bijgewerkt om 14:03

Openbare keukens krijgen vaak te kampen met vooroordelen. De gastronomische school Ter Groene Poorte bewijst met haar opleiding voor grootkeukenkok het tegendeel: 'Je merkt duidelijk dat grootkeukens geen al te positieve reputatie hebben, en dat is absoluut onterecht.'

Peter Vanhulle is leerkracht in de school en stoomt de studenten van de richting Grootkeuken klaar voor het echte werk. 'De studenten van vandaag zijn de koks van morgen, en we hebben er een goed oog in dat de kwaliteit van de grootkeukens alleen maar zal verbeteren.' Wij spraken hem over de toekomst van de grootkeuken en hoe de koksschool laat zien dat de negatieve reputatie van de sector vaak onterecht is.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners