Culinair Is de klant intolerant of ambetant? 'Ze vermijden een heel menu lang gluten en eten dan toch het koekje bij de koffie'
Culinair Geven we geen fooi meer? 'Misschien worden we terug wat guller als de rekening betalen weer meer aandacht krijgt'
Culinair Trekken we massaal te veel foto's op restaurant? 'Klanten vragen een andere tafel omdat het licht niet goed zit'
Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt'
Culinair Wat denken restaurateurs over de kleren en het gedrag van de klant? 'De enige die ik ooit heb weggestuurd was een man in een onderhemdje'
Recepten Recepten Knapperige witloofsalade met mandarijn en kaki Deze knapperige witloofsalade met mandarijn en kaki zorgt voor de nodige groenten en frisheid op een feesttafel.
Venkel-sinaaschutney met tijm Salades zijn een prima side dish. Klassiek is de groene salade met citrusdressing en noten. Maar het mag ook iets meer zijn. Culinair journaliste Barbara Serulus bracht vorig jaar samen met Johanna Goyvaerts en Tine Lejeune het mooie kookboek Diner uit, met daarin twaalf handleidingen voor twaalf fijne diners. Eentje was een kaastafel, waarbij de originele salades, een aperitief met rauwkost en een chutney voor de nodige groenten en frisheid zorgden.