Culinair Chef Laurence Haegeman zet schouders onder Try vegan: ‘Je kunt eindeloos creatief zijn met groenten’
Design Het mooiste mes in de la: sterrenzaak Le Gastronome ontwikkelt haar eigen bestek met besteksmid Antoine Lonjaret
Culinair Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: Victor Avonds deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge
Culinair Culinair Wok met aubergine en champignon: Sidney Lauwers deelt zijn favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Sidney Lauwers, chef bij Savage in Brussel en bekend als veggiechef op het platform van Sofie Dumont.
Culinair Culinair Bloemkoolgnocchi: Sandra Bekkari deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: tv-chef en auteur Sandra Bekkari.
Culinair Culinair Ovenschotel met aardappelballetjes: Wim Ballieu deelt zijn favoriete gerecht voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Wim Ballieu.