Culinair Culinair Chef Laurence Haegeman zet schouders onder Try vegan: ‘Je kunt eindeloos creatief zijn met groenten’ De maand november staat in teken van de plantaardige keuken. BE Vegan hoopt met de campagne Try Vegan mensen te inspireren een maand lang (wat vaker) plantaardig op het menu te zetten. Topchefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman hebben voor de gelegenheid samen een gastronomisch vegan menu in elkaar gebokst.
Culinair Culinair Try Vegan daagt je uit om in november plantaardig te eten: ontdek 4 gastronomische vegan recepten ter inspiratie 1 november vieren we World Vegan Day, meteen ook het startschot van Try Vegan. Deze challenge daagt iedereen uit om tussen 1 en 30 november zoveel mogelijk vegan te eten. Chefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman zetten hun schouders onder het initiatief en delen vier heerlijke, plantaardige gerechten.
Culinair Culinair Opnieuw twee Belgische namen bij beste groenterestaurants ter wereld Voor het tweede jaar op rij voert het Nederlandse restaurant De Nieuwe Winkel van chef Emile van der Staak de Top 10 van de We’re Smart Awards aan. Het Gentse restaurant Vrijmoed van chef Michaël Vrijmoed prijkt ook dit jaar op de vierde plaats van de beste groenterestaurants in de wereld.
Recepten Recepten Witloof en peer met sint-jakobsvrucht en een sausje van zuurkool Een recept van chefs Jonas en Laurence Haegeman.