Culinair Culinair Zin in veggie, maar geen inspiratie? Wij testten het vegetarisch aanbod van vier foodboxen Maart staat in teken van de Veggie Challenge. Deelnemers worden uitgedaagd zoveel mogelijk vegetarisch te koken en eten tijdens deze maand. Is je inspiratie al op? Wij testten het veggie-aanbod van vier maaltijdboxen uit.
Koken zoals Instagram-chef Julius Roberts: bietensoep met 3 toppings Chef en Instagram-boer Julius Roberts verruilde het leven in de stad voor het plattelandsbestaan. Zijn liefde voor duurzaamheid en seizoensgebonden koken leidde tot het kookboek The Farm Table. Dit is zijn recept voor dieprode bietensoep.
De herfst in met chef Julius Roberts: gestoofde pruimen met granola Chef en Instagram-boer Julius Roberts verruilde het leven in de stad voor het plattelandsbestaan. Zijn liefde voor duurzaamheid en seizoensgebonden koken leidde tot het kookboek The Farm Table. Dit is zijn recept voor gestoofde pruimen met yoghurt en granola.
Grandioze gebraden kip met dragon van chef Julius Roberts Chef en Instagram-boer Julius Roberts verruilde het leven in de stad voor het plattelandsbestaan. Zijn liefde voor duurzaamheid en seizoensgebonden koken leidde tot het kookboek The Farm Table. Ben je geprikkeld? Dit is zijn recept voor gebraden kip met dragon.
Culinair Culinair Chef Julius Roberts deelt zijn plattelandsleven via Instagram: 'Door het vlees in de supermarkt zijn we de connectie met de dood verloren' Julius Roberts (30) is de Britse posterboy voor het seizoensgebonden boerenleven. Hij goot zijn liefde voor het platteland, duurzaamheid en koken in het boek The Farm Table.
Culinair Culinair Vegan koken zonder verspilling: nieuw kookboek van Instagramchef Max La Manna uitgetest Deze zomer test de redactie van Knack Weekend recent verschenen kookboeken uit. Deze week: 'You Can Cook This!' van vegan chef en Instagramsensatie Max La Manna.
Culinair Culinair Chef, boer en Instagramicoon Julius Roberts: ‘De seizoenen bepalen wat ik eet’ Julius Roberts (30) is de Britse posterboy voor het seizoensgebonden boerenleven. Hij goot zijn liefde voor het platteland, duurzaamheid en koken in het boek ‘The Farm Table.’