Recepten Recepten Gemberballetjes met soja, lente-ui en sesamzaadjes Dit is een erg makkelijk recept waarmee je eindeloos kunt variëren. Gebruik bijvoorbeeld eens lams- of kippengehakt of vervang de balletjes volledig door vegetarische falafel.
Recepten Recepten Venkelsoep met basilicumolie Deze soep stond in het Mijn Pop-uprestaurant 2016 Strombowli op de lunchkaart tijdens de eerste frisse lenteweken. 'Wij serveerden de soep zonder room, dus die kun je ook gewoon weglaten voor een lichtere versie.'
Recepten Recepten Groentebrochettes met Mexicaanse quinoa Deze groentebrochettes met Mexicaanse quinoa zijn zoveel spannender dan klassieke satés met rijst en je kunt er alle kanten mee op. Serveer ze als zomers hapje met verschillende dips of als lichte maaltijd met herfstgroente zoals pompoen en pastinaak. Healthy party food met een Mexicaanse twist!
Culinair Culinair Julie Van den Kerchove over haar eerste boek: ‘Mijn manier van eten is een levensstijl’ Blogster en kokkin Julie Van den Kerchove heeft gisteren haar boek Julie Natuurlijk, boordevol raw food-recepten, gelanceerd. Raw food is dan ook meer dan alleen lekker eten, het is een levensstijl die je volgens Julie heel wat gezondheidsvoordelen oplevert. Hoe dat juist zit, legt ze je graag zelf uit.