Een zoete kerst

Waarom je uren uitsloven in de keuken om een spectaculair dessert op tafel te toveren? Deze chocolatiers maken het je gemakkelijk.
1-Christmas in Russia
De Luikse chocolatier Benoît Nihant neemt je met zijn eindejaarscollectie mee naar het Rode Plein in Moskou. Hij bouwde de bekende Basiliuskathedraal na uit pure chocolade afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en verstopte binnenin een assortiment aan lekkernijen. Ook in de koepels van het gebouw is er ruimte voor de nodige zoetigheden.
??????????? ?????????! (Vrolijk kerstfeest)
2-Notenboom
Zelfs bij mensen met een allergie voor naaldbomen zullen de desserts van Joost Arijs in de smaak vallen. De Gentse chocolatier voorziet je feesttafel van kerstbomen uit melk- of fondantchocolade in twee verschillende uitvoeringen. Liefhebbers van studentenhaver opteren voor de mendiant met verschillende noten en gedroogde vruchten, anders proef je met de rocher-boom van chocolade en amandelnoten. Kerstlichtjes zelf te voorzien.
joostarijs.be
3-Sledetochtje
Wat goed genoeg is voor de koning, is dat ook voor ons. Naar jaarlijkse traditie creëerde de Brusselse hofleverancier Herman Van Dender verschillende speciale kersttaferelen die tot de smaakpapillen spreken. Deze ijsslede van huisgemaakte chocolade komt met een assortiment van roomijs en sorbets. Goed voor zes gevulde magen die plotseling toch nog een gaatje vrij blijken te hebben.
vandender.com
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier