Niets zo leuk als met de handen in de aarde zitten natuurlijk, maar wie geen tuin ter beschikking heeft, kan op andere manieren toch genieten van zelf gekweekte groenten en kruiden. Bovendien kan je zo heel het jaar lang, ongeacht de seizoenen, blijven tuinieren. Het enige dat je nodig hebt is water en licht.

Ikea lanceert in april het nieuwe product KRYDDA/VÄXER, een tuiniersysteem dat geen aarde nodig heeft. Het werd ontwikkeld in samenwerking met Zweedse landbouwwetenschappers die gespecialiseerd zijn in dit soort systemen.

Bekijk het filmpje hieronder om te ontdekken hoe het systeem werkt.

(LP)

Niets zo leuk als met de handen in de aarde zitten natuurlijk, maar wie geen tuin ter beschikking heeft, kan op andere manieren toch genieten van zelf gekweekte groenten en kruiden. Bovendien kan je zo heel het jaar lang, ongeacht de seizoenen, blijven tuinieren. Het enige dat je nodig hebt is water en licht. Ikea lanceert in april het nieuwe product KRYDDA/VÄXER, een tuiniersysteem dat geen aarde nodig heeft. Het werd ontwikkeld in samenwerking met Zweedse landbouwwetenschappers die gespecialiseerd zijn in dit soort systemen. Bekijk het filmpje hieronder om te ontdekken hoe het systeem werkt. (LP)