De designrommelmarkt in de majestueuze hal van Tour & Taxis is een begrip bij verzamelaars en handelaren van vintage design. De beurs trekt immers heel wat collectioneurs aan. Maar ook wie gewoon een leuke zit , kast of lamp zoekt komt er aan zijn trekken.

Hou er wel rekening mee dat de beurs over twee dagen loopt. De eerste dag, zaterdag 8 september vanaf 14u, is voorbehouden aan de professionals, tenzij je ook bereid bent om 20 euro ingangsgeld te betalen, krijg je dan dus de eerste keus.

Zondag 9 september opent de designrommelmarkt voor iedereen, tegen betaling van 5 euro en van 8 tot 16 u. Maak je geen zorgen, uit ervaring weet ik dat je er ook de zondag nog aardig wat op de kop kunt tikken.

Piet Swimberghe

De designrommelmarkt in de majestueuze hal van Tour & Taxis is een begrip bij verzamelaars en handelaren van vintage design. De beurs trekt immers heel wat collectioneurs aan. Maar ook wie gewoon een leuke zit , kast of lamp zoekt komt er aan zijn trekken. Hou er wel rekening mee dat de beurs over twee dagen loopt. De eerste dag, zaterdag 8 september vanaf 14u, is voorbehouden aan de professionals, tenzij je ook bereid bent om 20 euro ingangsgeld te betalen, krijg je dan dus de eerste keus. Zondag 9 september opent de designrommelmarkt voor iedereen, tegen betaling van 5 euro en van 8 tot 16 u. Maak je geen zorgen, uit ervaring weet ik dat je er ook de zondag nog aardig wat op de kop kunt tikken. Piet Swimberghe