Touroperator Connections pakt uit met de unieke wedstrijd FlyForLife. De winnaar kan elk jaar van zijn leven een heen en terugvlucht maken naar waar ook ter wereld op kosten van Connections.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert reisorganisator Connections de vroegboekactie Book & Pay. Van 2 tot en met 23 januari worden vliegtickets naar meer dan 500 bestemmingen aangeboden aan uitzonderlijk lage tarieven.

De tickets kunnen enkel tussen 2 en 23 januari geboekt worden, maar blijven wel heel het jaar geldig. U koopt de tickets nu tegen een gunstig tarief en vliegt later in het jaar wanneer de prijzen waarschijnlijk veel hoger liggen.

Tijdens het eerste soldenweekend zullen de Travel Shops uitzonderlijk open zijn op zondag 3 januari.

FlyForLife - Een leven lang gratis vliegtickets

Connections organiseert Book & Pay reeds voor de 15e keer. Om deze verjaardag te vieren, pakt Connections uit met een nooit geziene actie: één reiziger - Connections-klant - wint tijdens de Book & Pay periode een Fly For Life-pakket.

Dat houdt in dat hij of zij elk jaar van zijn leven een heen en terugvlucht kan maken naar waar ook ter wereld op kosten van Connections.

Connections voortaan ook op Facebook & Twitter

Connections is voortaan ook op Facebook en Twitter terug te vinden. Om de lancering extra kracht bij te zetten, organiseert Connections verschillende wedstrijden waarbij de fans van Connections.be kans maken op tal van prijzen.

Touroperator Connections pakt uit met de unieke wedstrijd FlyForLife. De winnaar kan elk jaar van zijn leven een heen en terugvlucht maken naar waar ook ter wereld op kosten van Connections. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert reisorganisator Connections de vroegboekactie Book & Pay. Van 2 tot en met 23 januari worden vliegtickets naar meer dan 500 bestemmingen aangeboden aan uitzonderlijk lage tarieven. De tickets kunnen enkel tussen 2 en 23 januari geboekt worden, maar blijven wel heel het jaar geldig. U koopt de tickets nu tegen een gunstig tarief en vliegt later in het jaar wanneer de prijzen waarschijnlijk veel hoger liggen. Tijdens het eerste soldenweekend zullen de Travel Shops uitzonderlijk open zijn op zondag 3 januari.FlyForLife - Een leven lang gratis vliegtickets Connections organiseert Book & Pay reeds voor de 15e keer. Om deze verjaardag te vieren, pakt Connections uit met een nooit geziene actie: één reiziger - Connections-klant - wint tijdens de Book & Pay periode een Fly For Life-pakket. Dat houdt in dat hij of zij elk jaar van zijn leven een heen en terugvlucht kan maken naar waar ook ter wereld op kosten van Connections. Connections voortaan ook op Facebook & Twitter Connections is voortaan ook op Facebook en Twitter terug te vinden. Om de lancering extra kracht bij te zetten, organiseert Connections verschillende wedstrijden waarbij de fans van Connections.be kans maken op tal van prijzen.