In de Waagnatie vindt dan het Verre Reizen Event plaats. U krijgt er informatie over meer dan honderdveertig bestemmingen op zes continenten. Reisspecialisten, luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisagenten helpen u met het samenstellen van uw droomreis.

Elke twintig minuten zijn er presentaties, er worden inspirerende films vertoond en u kunt er terecht met persoonlijke vragen en voor individueel reisadvies.

Het evenement loopt van 10 tot 17 uur. Entreetickets kosten tien euro, koopt u ze vooraf online dan betaalt u de helft en maakt u kans op twee gratis tickets van Air Berlin. Kinderen mogen gratis binnen en krijgen een verrassing. (MS)

In de Waagnatie vindt dan het Verre Reizen Event plaats. U krijgt er informatie over meer dan honderdveertig bestemmingen op zes continenten. Reisspecialisten, luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisagenten helpen u met het samenstellen van uw droomreis. Elke twintig minuten zijn er presentaties, er worden inspirerende films vertoond en u kunt er terecht met persoonlijke vragen en voor individueel reisadvies. Het evenement loopt van 10 tot 17 uur. Entreetickets kosten tien euro, koopt u ze vooraf online dan betaalt u de helft en maakt u kans op twee gratis tickets van Air Berlin. Kinderen mogen gratis binnen en krijgen een verrassing. (MS)