Op verschillende plaatsen in Oostenrijk liggen wandelroutes waar schatzoekers eropuit kunnen trekken.

In Montafon in het Voralberg liggen bijvoorbeeld twee routes met maar weinig hoogteverschil en die u in twee of drie uur af kunt leggen. Onderweg liggen schatkistjes verstopt die enkel geopend kunnen worden na het vervullen van een opdracht. De inhoud van het kistje mag als beloning mee naar huis.

In het belevenispark Hexenwasser Hochsöll in de Wilder Kaiser in Tirol kunnen de kinderen op het 1,5 kilometer lange blotevoeten pad met een GPS naar schatten zoeken. Ook hier kunnen de kinderen kleine prijsjes winnen door het uitvoeren van opdrachten.

In het land van de Hochkönig in het SalzburgerLand kunt u de mythes die dit deel van Oostenrijk omringen ontdekken. Maar liefst vijftig schatten zitten onder de grond verstopt. Ze zijn enkel te vinden door de juiste GPS locatie te achterhalen.

Maaike Schwering

Op verschillende plaatsen in Oostenrijk liggen wandelroutes waar schatzoekers eropuit kunnen trekken. In Montafon in het Voralberg liggen bijvoorbeeld twee routes met maar weinig hoogteverschil en die u in twee of drie uur af kunt leggen. Onderweg liggen schatkistjes verstopt die enkel geopend kunnen worden na het vervullen van een opdracht. De inhoud van het kistje mag als beloning mee naar huis. In het belevenispark Hexenwasser Hochsöll in de Wilder Kaiser in Tirol kunnen de kinderen op het 1,5 kilometer lange blotevoeten pad met een GPS naar schatten zoeken. Ook hier kunnen de kinderen kleine prijsjes winnen door het uitvoeren van opdrachten. In het land van de Hochkönig in het SalzburgerLand kunt u de mythes die dit deel van Oostenrijk omringen ontdekken. Maar liefst vijftig schatten zitten onder de grond verstopt. Ze zijn enkel te vinden door de juiste GPS locatie te achterhalen. Maaike Schwering