Het huwelijk tussen Miley Cyrus en verloofde Liam Hemsworth is afgeblazen. Dat schrijft de New York Post. Het voormalig liefdeskoppel verloofde zich in maart 2012 na drie jaar intensief daten. Na een korte tussenpauze in 2010, lijkt het sprookje nu toch definitief voorbij. Zij houdt ervan om flink te feesten en hij lonkt naar andere vrouwen. Een probleem dat leidde tot het einde van hun verloving.

Al een tijdje gaan er geruchten de ronde dat de twee uit elkaar zouden zijn. De 20-jarige zangeres werd meermaals gespot zonder haar verlovingsring en de 23-jarige Liam vloog terug naar zijn thuisland Australië om tot rust te komen.

Toch zeiden anonieme bronnen rond het koppel in de eerste plaats dat deze signalen niet betekenden dat er een breuk op komst staat. De voormalige Disney-ster twitterde op 6 maart nog dat ze de leugens grondig beu was: "Ik heb mijn huwelijk niet afgeblazen." Het lijkt dan toch anders te zijn uitgedraaid. (YM)

Het huwelijk tussen Miley Cyrus en verloofde Liam Hemsworth is afgeblazen. Dat schrijft de New York Post. Het voormalig liefdeskoppel verloofde zich in maart 2012 na drie jaar intensief daten. Na een korte tussenpauze in 2010, lijkt het sprookje nu toch definitief voorbij. Zij houdt ervan om flink te feesten en hij lonkt naar andere vrouwen. Een probleem dat leidde tot het einde van hun verloving. Al een tijdje gaan er geruchten de ronde dat de twee uit elkaar zouden zijn. De 20-jarige zangeres werd meermaals gespot zonder haar verlovingsring en de 23-jarige Liam vloog terug naar zijn thuisland Australië om tot rust te komen. Toch zeiden anonieme bronnen rond het koppel in de eerste plaats dat deze signalen niet betekenden dat er een breuk op komst staat. De voormalige Disney-ster twitterde op 6 maart nog dat ze de leugens grondig beu was: "Ik heb mijn huwelijk niet afgeblazen." Het lijkt dan toch anders te zijn uitgedraaid. (YM)