Twee van de mooiste vrouwen uit de showbusiness kusten elkaar voor het grote publiek. Ze deden dat tijdens een veiling in het teken van liefdadigheid. Dat schrijft Grazia UK.

De twee supersterren kusten naar aanleiding van een liefdadigheidsveiling tijdens het jaarlijkse amFAR Inspiration Gala in Brazilië. Je kon er onder meer bieden op een kus met Kate Moss en op een fles champagne gesigneerd door Kate Moss en Sharon Stone. Kate en Sharon waren de gastvrouwen van het event en om de bieders een voorproefje te geven kusten ze met elkaar. Volgens een ooggetuige kusten ze elkaar wel 60 seconden lang. De kus met Kate Moss werd uiteindelijk geveild voor iets meer dan 40.000 euro en dat geld gaat naar aids onderzoek.

De kussen van kate

Het is niet Kate's eerste kus voor het goede doel. In 2006 werd ze al eens zoenend gespot met Jemima Khan, de ex van acteur Hugh Grant. Een kus van Kate werd toen geveild op een liefdadigheidsevent voor Palestijnse kinderen. Die kus werd verkocht voor 70.000 euro aan sir Philip Green, de eigenaar van modeketens zoals Topshop en Miss Selfridges. Volgens de Daily Mail werd aangenomen dat Green zijn winnend bod cadeau gaf aan Jemima Khan want hij was vergezeld door zijn vrouw. Kate kussen is populair want in 2010 deed ze het nog een keer. Ze kuste toen een onbekende man tijdens een liefdadigheidsdiner in Londen voor 6000 euro. Volgens The Huffington Post verklaarde de man toen dat ze zo goed kuste als ze eruit zag.

Nog kussers voor het goede doel Ook Robert Pattinson leende zijn lippen al eens uit aan liefdadigheid. Hij veilde niet één maar twee kussen tijdens het amFar liefdadigheidsgala in Cannes in 2009. De winnaressen waren twee tieners wiens avond niet meer stuk kon. Het gerucht gaat dat filmmagnaat Harvey Weinstein Pattinson voor het blok had gezet en dat het tieneridool toen akkoord ging met de veiling. Weinstein beweerde op het podium dat zijn dochters hun naam wouden veranderen in Pattinson na het zien van de 'Twilight' films. Ook Charlize Theron kuste in 2009 met een vrouw die meer dan 80.000 euro neertelde voor een kus van de actrice. Charlize kuste de gelukkige biedster 20 volle seconden op de mond. In 2007 veilde Sharon Stone dan weer een kus van George Clooney. De gelukkige vrouw betaalde een luttele 260.000 euro om de filmster even op de mond te zoenen. (AV)

Twee van de mooiste vrouwen uit de showbusiness kusten elkaar voor het grote publiek. Ze deden dat tijdens een veiling in het teken van liefdadigheid. Dat schrijft Grazia UK. De twee supersterren kusten naar aanleiding van een liefdadigheidsveiling tijdens het jaarlijkse amFAR Inspiration Gala in Brazilië. Je kon er onder meer bieden op een kus met Kate Moss en op een fles champagne gesigneerd door Kate Moss en Sharon Stone. Kate en Sharon waren de gastvrouwen van het event en om de bieders een voorproefje te geven kusten ze met elkaar. Volgens een ooggetuige kusten ze elkaar wel 60 seconden lang. De kus met Kate Moss werd uiteindelijk geveild voor iets meer dan 40.000 euro en dat geld gaat naar aids onderzoek. De kussen van kate Het is niet Kate's eerste kus voor het goede doel. In 2006 werd ze al eens zoenend gespot met Jemima Khan, de ex van acteur Hugh Grant. Een kus van Kate werd toen geveild op een liefdadigheidsevent voor Palestijnse kinderen. Die kus werd verkocht voor 70.000 euro aan sir Philip Green, de eigenaar van modeketens zoals Topshop en Miss Selfridges. Volgens de Daily Mail werd aangenomen dat Green zijn winnend bod cadeau gaf aan Jemima Khan want hij was vergezeld door zijn vrouw. Kate kussen is populair want in 2010 deed ze het nog een keer. Ze kuste toen een onbekende man tijdens een liefdadigheidsdiner in Londen voor 6000 euro. Volgens The Huffington Post verklaarde de man toen dat ze zo goed kuste als ze eruit zag. Nog kussers voor het goede doel Ook Robert Pattinson leende zijn lippen al eens uit aan liefdadigheid. Hij veilde niet één maar twee kussen tijdens het amFar liefdadigheidsgala in Cannes in 2009. De winnaressen waren twee tieners wiens avond niet meer stuk kon. Het gerucht gaat dat filmmagnaat Harvey Weinstein Pattinson voor het blok had gezet en dat het tieneridool toen akkoord ging met de veiling. Weinstein beweerde op het podium dat zijn dochters hun naam wouden veranderen in Pattinson na het zien van de 'Twilight' films. Ook Charlize Theron kuste in 2009 met een vrouw die meer dan 80.000 euro neertelde voor een kus van de actrice. Charlize kuste de gelukkige biedster 20 volle seconden op de mond. In 2007 veilde Sharon Stone dan weer een kus van George Clooney. De gelukkige vrouw betaalde een luttele 260.000 euro om de filmster even op de mond te zoenen. (AV)