Na twaalf jaar aan het creatieve roer van Frans modehuis Givenchy houdt Riccardo Tisci het voor bekeken. De Italiaan die het modehuis weg van Audrey Hepburn en in de armen van de Kardashian-clan stuurde heeft zijn contract dat afliep eind januari niet vernieuwd. Naar verluidt zou hij zijn ogen gezet hebben op Versace. Het is niet duidelijk wie Tisci zal opvolgen bij Givenchy.

In een persbericht dankt LVMH CEO Bernard Arnault Tisci voor zijn bewezen diensten, zijn 'onvoorstelbare visie waarop het voortdurende succes gebouwd kon worden.' Riccardo Tisci is hiermee de zoveelste designer die kiest voor een position switch; de laatste twee jaar vertrok Raf Simons bij Dior, Hedi Slimane bij Saint Laurent, Alber Elbaz bij Lanvin, Alexander Wang bij Balenciaga, Consuelo Castiglioni bij Marni en Clare Waight Keller bij Chloé.

(KS)

Na twaalf jaar aan het creatieve roer van Frans modehuis Givenchy houdt Riccardo Tisci het voor bekeken. De Italiaan die het modehuis weg van Audrey Hepburn en in de armen van de Kardashian-clan stuurde heeft zijn contract dat afliep eind januari niet vernieuwd. Naar verluidt zou hij zijn ogen gezet hebben op Versace. Het is niet duidelijk wie Tisci zal opvolgen bij Givenchy.In een persbericht dankt LVMH CEO Bernard Arnault Tisci voor zijn bewezen diensten, zijn 'onvoorstelbare visie waarop het voortdurende succes gebouwd kon worden.' Riccardo Tisci is hiermee de zoveelste designer die kiest voor een position switch; de laatste twee jaar vertrok Raf Simons bij Dior, Hedi Slimane bij Saint Laurent, Alber Elbaz bij Lanvin, Alexander Wang bij Balenciaga, Consuelo Castiglioni bij Marni en Clare Waight Keller bij Chloé. (KS)