De beroemde Olsen tweeling lanceert in maart een denimlijn onder zijn tijdelijke nieuwe label Elizabeth And James. Dat meldt modemagazine Women's Wear Daily. Mary-Kate en Ashley zijn niet aan hun proefstuk toe. Eerder brachten ze al het label 'The Row' en de jongerenlijn 'Olsenboye' op de markt.

De denimcollectie -Textile Elizabeth And James- is gebaseerd op de jaren zeventig en bestaat uit drie modellen: een bootcutmodel (Hendrix), een extralang model (Stevie) en een driekwartjeans met hoge taille (Joni). Leuk detail: voor deze jeansbroeken deed de tweeling inspiratie op bij zijn eigen garderobe, meer bepaald bij een jeans uit zijn tienerjaren. De collectie doet casual aan en dat is ook de weg die de Olsens verder willen bewandelen. Voor het herfstseizoen plant de tweeling een volledige lifestylecollectie, waarin bovenstukken zullen zitten die je perfect kunt combineren met jeans, zoals een flanellen T-shirt. Ook de mannencollectie moet "more casual, less suiting" worden, aldus Mary-Kate en Ashley.

De denimlijn wordt gelanceerd in de Amerikaanse departementstores Bergdorf Goodman en Neiman Marcus. Voor wie niet in Amerika geraakt, niet getreurd. Ook online kunt u vanaf maart de jeansbroeken aankopen, meerbepaald via de website Intermix. Prijzen variëren tussen 75 en 80 euro.

Aïsa Knockaert

De beroemde Olsen tweeling lanceert in maart een denimlijn onder zijn tijdelijke nieuwe label Elizabeth And James. Dat meldt modemagazine Women's Wear Daily. Mary-Kate en Ashley zijn niet aan hun proefstuk toe. Eerder brachten ze al het label 'The Row' en de jongerenlijn 'Olsenboye' op de markt. De denimcollectie -Textile Elizabeth And James- is gebaseerd op de jaren zeventig en bestaat uit drie modellen: een bootcutmodel (Hendrix), een extralang model (Stevie) en een driekwartjeans met hoge taille (Joni). Leuk detail: voor deze jeansbroeken deed de tweeling inspiratie op bij zijn eigen garderobe, meer bepaald bij een jeans uit zijn tienerjaren. De collectie doet casual aan en dat is ook de weg die de Olsens verder willen bewandelen. Voor het herfstseizoen plant de tweeling een volledige lifestylecollectie, waarin bovenstukken zullen zitten die je perfect kunt combineren met jeans, zoals een flanellen T-shirt. Ook de mannencollectie moet "more casual, less suiting" worden, aldus Mary-Kate en Ashley. De denimlijn wordt gelanceerd in de Amerikaanse departementstores Bergdorf Goodman en Neiman Marcus. Voor wie niet in Amerika geraakt, niet getreurd. Ook online kunt u vanaf maart de jeansbroeken aankopen, meerbepaald via de website Intermix. Prijzen variëren tussen 75 en 80 euro. Aïsa Knockaert