Op het Antwerpse Zuid trekken concept store Clinic en luxezaak Hospital dit weekend de kar van het eerste South Out Fashion Weekend, in de hippe De Burburestraat. Op de affiche staan onder meer modedefilés, een meet-and-greet met Tim Van Steenbergen, personal styling en concerten, terwijl conceptkapper VHP en experts van MAC haar- en make-upadvies aanbieden.

Bistro en wijnbar The Glorious Bar stelt ondertussen drie fonkelnieuwe fashion suites voor. De pret begint op vrijdagavond.

Wim Denolf

Clinic, De Burburestraat 5, 2000 Antwerpen en Hospital, De Burburestraat 4, 2000 Antwerpen.

Op het Antwerpse Zuid trekken concept store Clinic en luxezaak Hospital dit weekend de kar van het eerste South Out Fashion Weekend, in de hippe De Burburestraat. Op de affiche staan onder meer modedefilés, een meet-and-greet met Tim Van Steenbergen, personal styling en concerten, terwijl conceptkapper VHP en experts van MAC haar- en make-upadvies aanbieden. Bistro en wijnbar The Glorious Bar stelt ondertussen drie fonkelnieuwe fashion suites voor. De pret begint op vrijdagavond. Wim DenolfClinic, De Burburestraat 5, 2000 Antwerpen en Hospital, De Burburestraat 4, 2000 Antwerpen.