Belgisch ontwerpster Maureen de Clercq stelt deze herfst haar zesde collectie voor.
Dit zal ze doen op donderdag 15 september in een voormalig postgebouw op de Havermarkt in Hasselt. De show zal plaatsvinden in de DONUM winkel die daar gelegen is, met het interieur als decor.

DONUM zal de collectie ook tijdelijk verkopen van 15 tot en met 17 september. Daarnaast is de kleding natuurlijk ook verkrijgbaar in de showroom van Maureen de Clercq zelf in Antwerpen. De collectievoorstelling is voor iedereen toegankelijk, mits inschrijving op info@maureendeclercq.be. Meer informatie vind je hier of op het nummer 0477 24 36 64. (AH)

Belgisch ontwerpster Maureen de Clercq stelt deze herfst haar zesde collectie voor. Dit zal ze doen op donderdag 15 september in een voormalig postgebouw op de Havermarkt in Hasselt. De show zal plaatsvinden in de DONUM winkel die daar gelegen is, met het interieur als decor. DONUM zal de collectie ook tijdelijk verkopen van 15 tot en met 17 september. Daarnaast is de kleding natuurlijk ook verkrijgbaar in de showroom van Maureen de Clercq zelf in Antwerpen. De collectievoorstelling is voor iedereen toegankelijk, mits inschrijving op info@maureendeclercq.be. Meer informatie vind je hier of op het nummer 0477 24 36 64. (AH)