Kate Middleton koos tijdens de St.Patrick's Day parade voor een groene jas van Emilia Wickstead met zwarte stiletto's en een zwart hoedje.

Opvallend is dat het de tweede keer is dat ze deze jas aandoet voor de parade op 17 maart. Uiteraard niet om budgettaire redenen maar omdat het traditie is. Zo doen veel mensen op St.Patrick's Day dezelfde t-shirt aan als het jaar ervoor, liefst met het opschrift 'Kiss Me, I'm Irish'. Een designerjas twee keer aandoen is dan de 'royal' versie van deze traditie.

Tijdens de parade gebeurde er echter nog iets interessant met haar outfit. De hak van haar stiletto bleef vastzitten in een roostertje op de weg. Met een prins aan haar hand en een glimlach op het gezicht, wist ze zich los te wrikken en het bezoek verder te zetten. Zo zie je maar dat zelfs Kate niet gespaard blijft van de kleine ongemakken waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. (RDM)

Kate Middleton koos tijdens de St.Patrick's Day parade voor een groene jas van Emilia Wickstead met zwarte stiletto's en een zwart hoedje. Opvallend is dat het de tweede keer is dat ze deze jas aandoet voor de parade op 17 maart. Uiteraard niet om budgettaire redenen maar omdat het traditie is. Zo doen veel mensen op St.Patrick's Day dezelfde t-shirt aan als het jaar ervoor, liefst met het opschrift 'Kiss Me, I'm Irish'. Een designerjas twee keer aandoen is dan de 'royal' versie van deze traditie. Tijdens de parade gebeurde er echter nog iets interessant met haar outfit. De hak van haar stiletto bleef vastzitten in een roostertje op de weg. Met een prins aan haar hand en een glimlach op het gezicht, wist ze zich los te wrikken en het bezoek verder te zetten. Zo zie je maar dat zelfs Kate niet gespaard blijft van de kleine ongemakken waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. (RDM)