Op 10 september zwaait het gerestaureerde postgebouw op de Korenmarkt in Gent officieel de deuren open. Gentenaren kennen het pand vast wel, het stond immers jaren leeg. Na een grondige renovatie verwelkomt het historische gebouw vier nieuwe winkels. Lifestyle family concept Sissy-Boy, multibrand retailer Men At Work, exclusief cosmeticaconcept Skins Cosmetics en bakkerij-restaurant Le Pain Quotidien maken er hun opwachting.

Het gebouw kreeg na de renovatie de naam 'De Post' mee en wordt dankzij de vier winkels nieuw leven in geblazen. Voor mode-, deco- en designwinkel Sissy-Boy en fashion retailer Men At Work zijn het de eerste Gentse vestigingen. Cosmetica retailer Skins Cosmetics maakt hiermee zijn entree op de Belgische markt en bakkerij-restaurant Le Pain Quotidien is aan zijn tweede Gentse vestiging toe. Leuk weetje, de winkel van Le Pain Quotidien is CO2- neutraal en tachtig procent van de aangeboden producten zijn biologisch.

In 2017 opent in de bovenste verdieping van het gebouw een hotel.

Een sneak peek van de nieuwe winkels:

Sissy Boy

Gent: De Post, gf
Gent: De Post © gf

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien, GF
Le Pain Quotidien © GF

Skins Cosmetics

Gent: De Post, gf
Gent: De Post © gf

Men at Work

Gent: De Post, gf
Gent: De Post © gf

Praktisch

Korenmarkt 16, 9000 Gent

Openingsuren De Post: Maandag tot donderdag van 10u-18u en vrijdag tot zaterdag van 10u-18u30

Openingsuren Le Pain Quotidien: Maandag tot zaterdag van 07u-19u en zon- en feestdagen van 08u-19u

Op 10 september zwaait het gerestaureerde postgebouw op de Korenmarkt in Gent officieel de deuren open. Gentenaren kennen het pand vast wel, het stond immers jaren leeg. Na een grondige renovatie verwelkomt het historische gebouw vier nieuwe winkels. Lifestyle family concept Sissy-Boy, multibrand retailer Men At Work, exclusief cosmeticaconcept Skins Cosmetics en bakkerij-restaurant Le Pain Quotidien maken er hun opwachting. Het gebouw kreeg na de renovatie de naam 'De Post' mee en wordt dankzij de vier winkels nieuw leven in geblazen. Voor mode-, deco- en designwinkel Sissy-Boy en fashion retailer Men At Work zijn het de eerste Gentse vestigingen. Cosmetica retailer Skins Cosmetics maakt hiermee zijn entree op de Belgische markt en bakkerij-restaurant Le Pain Quotidien is aan zijn tweede Gentse vestiging toe. Leuk weetje, de winkel van Le Pain Quotidien is CO2- neutraal en tachtig procent van de aangeboden producten zijn biologisch.In 2017 opent in de bovenste verdieping van het gebouw een hotel. Een sneak peek van de nieuwe winkels:Sissy BoyLe Pain QuotidienSkins CosmeticsMen at Work