H&M wil voorlopig geen leer meer aankopen uit Brazilië. Hoewel de ruwe huiden en leer nu al vooral uit Europa kwamen, wil de groep zo duidelijk maken dat ze op geen enkele manier nog schade aan het Amazonewoud tolereert. De boycot zal blijven gelden 'tot er betrouwbare systemen komen die verifiëren dat het leer niet bijdraagt aan natuurschade in de Amazone.' De ban geldt voor alle H&m-merken, zoals ook & Other Stories en Cos.

Ook de grote speler CF Corporation, de groep achter onder meer Timberland en The North Face, kondigde sloeg Braziliaans leer voorlopig in de ban, tenzij haar leveranciers zwart op wit konden aantonen dat ze niets te maken hadden met natuurschade.

H&M wil voorlopig geen leer meer aankopen uit Brazilië. Hoewel de ruwe huiden en leer nu al vooral uit Europa kwamen, wil de groep zo duidelijk maken dat ze op geen enkele manier nog schade aan het Amazonewoud tolereert. De boycot zal blijven gelden 'tot er betrouwbare systemen komen die verifiëren dat het leer niet bijdraagt aan natuurschade in de Amazone.' De ban geldt voor alle H&m-merken, zoals ook & Other Stories en Cos.Ook de grote speler CF Corporation, de groep achter onder meer Timberland en The North Face, kondigde sloeg Braziliaans leer voorlopig in de ban, tenzij haar leveranciers zwart op wit konden aantonen dat ze niets te maken hadden met natuurschade.