De Bollywoodster en voormalige Miss World Priyanka Chopra is het eerste Indische Guess-model. In het Westen is Chopra nog geen grote naam, maar in India is ze een heuse ster.

'Ik ben hun eerste 'bruine' model. Dat Guess, een globaal merk, zich met deze campagne verplaatst naar de globale ruimte is een hele eer voor mij,' vertelde Chopra aan WWD.

'Ik ben niet te Amerikaans en niet te Indisch, ik ben een globale burger. Net zoals de meeste mensen vandaag de dag. Ik wil mezelf zeker niet veranderen om erbij te horen of aan de wensen van een bepaald publiek te voldoen' aldus Chopra over haar visie op haar eigen persoonlijkheid en look.

De zwart-wit foto's van de campagne werden genomen door Bryan Adams en tonen de Bollywoodster in de typische Guess-stijl met een wild kapsel, eyeliner en sexy outfits.

In de Guess-campagne vertoont Priyanka heel wat gelijkenissen met de Italiaanse actrice Sophia Loren, eveneens gekend omwille van haar sensuele schoonheid. Een goede keuze van Guess als je het ons vraagt! (LP)

De Bollywoodster en voormalige Miss World Priyanka Chopra is het eerste Indische Guess-model. In het Westen is Chopra nog geen grote naam, maar in India is ze een heuse ster. 'Ik ben hun eerste 'bruine' model. Dat Guess, een globaal merk, zich met deze campagne verplaatst naar de globale ruimte is een hele eer voor mij,' vertelde Chopra aan WWD. 'Ik ben niet te Amerikaans en niet te Indisch, ik ben een globale burger. Net zoals de meeste mensen vandaag de dag. Ik wil mezelf zeker niet veranderen om erbij te horen of aan de wensen van een bepaald publiek te voldoen' aldus Chopra over haar visie op haar eigen persoonlijkheid en look. De zwart-wit foto's van de campagne werden genomen door Bryan Adams en tonen de Bollywoodster in de typische Guess-stijl met een wild kapsel, eyeliner en sexy outfits. In de Guess-campagne vertoont Priyanka heel wat gelijkenissen met de Italiaanse actrice Sophia Loren, eveneens gekend omwille van haar sensuele schoonheid. Een goede keuze van Guess als je het ons vraagt! (LP)