Belgisch topmodel Cesar Casier heeft een kookboek uitgebracht dat vanaf nu ook in de winkel ligt. Een model dat een kookboek uitbrengt lijkt misschien wat vreemd, maar dat is het absoluut niet voor Cesar Casier. Hij houdt van eten en heeft zijn favoriete - gezonde - recepten in een het kookboek 'Model Kitchen' samengebracht.

Daarnaast komen ook enkele bekendheden aan het woord zoals modellen en modeontwerpers die hun favoriete gerecht meedelen. Het boek staat voor genieten op een gezonde manier met af en toe een guilty pleasure.

Cesar is afkomstig van Gent en verhuisde enkele jaren geleden naar New York. Hij is onder meer het gezicht van de Armani Exchange campagne en is wereldwijd te zien op tal van bilboards. (RDM)

Belgisch topmodel Cesar Casier heeft een kookboek uitgebracht dat vanaf nu ook in de winkel ligt. Een model dat een kookboek uitbrengt lijkt misschien wat vreemd, maar dat is het absoluut niet voor Cesar Casier. Hij houdt van eten en heeft zijn favoriete - gezonde - recepten in een het kookboek 'Model Kitchen' samengebracht. Daarnaast komen ook enkele bekendheden aan het woord zoals modellen en modeontwerpers die hun favoriete gerecht meedelen. Het boek staat voor genieten op een gezonde manier met af en toe een guilty pleasure. Cesar is afkomstig van Gent en verhuisde enkele jaren geleden naar New York. Hij is onder meer het gezicht van de Armani Exchange campagne en is wereldwijd te zien op tal van bilboards. (RDM)