Wafels van spaghettini met lente-uitjes
Kies eens voor een originele manier om pasta te serveren. Dit zijn hartige warme wafeltjes die je samen met fijngesneden tomaat op tafel brengt.
Voor 4:
400 g spaghettini (of capellini)
4 eieren
80 g geraspte parmezaan
1/2 bosje lente-uitjes
35 g boter
Kook de pasta al dente in gezouten water. Klop de eieren los met de parmezaan en zout. Was de uitjes. Verwijder de uiteinden en het buitenblad. Snij in fijne ringetjes en meng door de uitgelekte pasta. Roer er de eieren door.
Vorm ‘pastawafels’ met behulp van een metalen ring. Verhit de boter in een braadpan. Bak de wafels 4 à 6 minuten aan elke kant goudbruin op een gemiddeld vuur. Hou warm in de oven op 100°C.
Dien op met kleingesneden tomaat.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier