Tomaat gevuld met grijze garnalen op een salade met verse geitenkaas
-
Difficulty
Very easy
Voor 4 personen
- 4 tomaten
- 200 g grijze garnalen
- 4 el mayonaise
- rozemarijnnaaldjes
- 4 el curry-olie
- 4 el gazpacho
- 2 el ingekookte balsamico met versnipperde basilicum
- 1/2 courgette
- 1 scheut olijfolie
- 100 g verse geitenkaas.
Bereiding
- De tomaten in kokend water dompelen, verfrissen, schillen en leeghalen. De garnalen mengen met goed gepeperde mayonaise (weinig zout gebruiken). De tomaten vullen met garnalen en besteken met naalden rozemarijn.
- De salade maken: de courgette in fijne blokjes snijden en deze bakken in olie. Koud laten worden en mengen met geitenkaas en wat peper. Vier ringen op vier borden zetten. De courgette-kaasmengeling over de ringen verdelen en aandrukken.
- De ringen verwijderen en de gevulde tomaat op de salade zetten. De bordspiegel versieren met strepen curry-olie, gazpacho en ingekookte aceto balsamico.
Voor de curry-olie: fruit gehakte sjalot en currypoeder in olijfolie. Overgiet met extra olie, laat trekken en zeef.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier