Springrolls met meloen, rodekool en pesto

Springrolls meloen
Voor 10 springrolls
  • 1/2 cantaloupe
  • 150 g rodekool
  • 2 wortels
  • 10 r?stvellen
  • 100 g basilicumpesto
  • een paar blaadjes munt, fijngeknipt
Sesamsaus
  • 1 el tahin
  • 4 el geroosterde-sesamolie • 1 el sojasaus
  • 1 el ananassap
  • 1 el rijstazijn
  • 2 tl verse gember, geraspt
  • 1 tl srirachasaus
  • sap van 1 limoen
Bereiding
  1. Schil de meloen, verwijder de pitjes en sn?d het vruchtvlees in dunne plakjes. Schaaf de kool fijn en rasp de wortels.
  2. Klop voor de saus alle ingrediënten door elkaar.
  3. Beleg de vochtige rijstvellen elk met 1 tl pesto. Voeg de kool, 4 plakjes meloen en een beetje wortel toe. Bestrooi met munt.
  4. Maak de rollen af door ze strak toe te rollen.
  5. Serveer de springrolls met sesamsaus.
Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content