
Spring rolls met meloen, rodekool en pesto
28-09-2017, 14:57
Ingrediënten Voor 10 rollen 1/2 cantaloupemeloen 150 g rodekool 2 wortels 10 r?stvellen 100 g basilicumpesto een paar blaadjes munt, fijngeknipt Voor de sesamsaus:
Ingrediënten
Voor 10 rollen
- 1/2 cantaloupemeloen
- 150 g rodekool
- 2 wortels
- 10 r?stvellen
- 100 g basilicumpesto
- een paar blaadjes munt, fijngeknipt
Voor de sesamsaus:
- 1 el tahin
- 4 el geroosterde-sesamolie •
- el sojasaus
- 1 el ananassap
- 1 el rijstazijn
- 2 tl verse gember, geraspt
- 1 tl Srirachasaus
- sap van 1 limoen
Bereiding
- Schil de meloen, verw?der de pitjes en sn?d het vruchtvlees in dunne plakjes. Schaaf de kool fijn en rasp de wortels.
- Klop voor de saus alle ingrediënten door elkaar.
- Beleg de vochtige r?stvellen elk met 1 tl pesto.Voeg de kool, 4 plakjes meloen en een beetje wortel toe. Bestrooi met munt.
- Maak de rollen af door ze strak toe te rollen.
- Serveer de sesamsaus erb?.
Uit: Spring Rolls, Pauline Dubois (Becht, 9,99 €)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier