Voor 4:

1 venkelknol

200 g shii-take

olijfolie

1 dl pernod

2 dl room

peper en zout

500 g verse pasta

280 g Postelse kaas

enkele takjes dille

Snij de venkel in plakjes en zet samen met de shii-take aan in een beetje olijfolie. Bak alles beetgaar. Blus met 1 dl pernod en flambeer. Voeg hier 2 dl room bij en kruid met zout en peper. Kook de pasta al dente en giet af. Voeg bij de groenten. Snij de kaas in blokjes en voeg toe. Roer door elkaar en serveer met enkele plukjes dille.

Voor 4:1 venkelknol200 g shii-takeolijfolie1 dl pernod2 dl roompeper en zout500 g verse pasta280 g Postelse kaasenkele takjes dilleSnij de venkel in plakjes en zet samen met de shii-take aan in een beetje olijfolie. Bak alles beetgaar. Blus met 1 dl pernod en flambeer. Voeg hier 2 dl room bij en kruid met zout en peper. Kook de pasta al dente en giet af. Voeg bij de groenten. Snij de kaas in blokjes en voeg toe. Roer door elkaar en serveer met enkele plukjes dille.