Origineel borrelen: zurkel-ricottadip en rodebonenpuree

KNACK_FW19_offthegrid19832.tif

Twee originele dips om van te genieten tijdens een gezellig aperitiefmoment.

Twee originele dips om van te genieten tijdens een gezellig aperitiefmoment.

Voor de zurkel

  • 200 g zurkel
  • 500 g ricotta
  • 60 g suiker
  • een handvol komkommerkruid

Bereiding

Meng alle ingrediënten behalve het komkommerkruid grof in een keukenrobot. Doe het mengsel in een schaal of kom. Bewaar in de koelkast. Serveer met komkommerkruid en extra blaadjes zurkel.

Voor de rodebonenpuree

  • 225 g rode bonen, geweekt en geblancheerd (of biologisch uit blik)
  • 120 ml room
  • zeste van 1 citroen
  • 50 g verse muntblaadjes, gesnipperd
  • grof zeezout
  • vers gemalen zwarte peper

Bereiding

Plet alle ingrediënten in een kom met een pureestamper of vork.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content