Kabeljauw met rammenas
Voor 4:
Voor 4:
400 g kabeljauwhaasje
4 el olijfolie
3 limoenen
peper en zout
1 avocado
5 g wasabipoeder
1/2 kleine rammenas
1 rode ui
enkele toefjes rucola cress
Snij de kabeljauw met een vlijmscherp mes in fijne plakken. Doe de olijfolie samen met het sap van 1,5 uitgeperste limoen in een schaal, voeg peper en zout toe en laat de vis 10 min. marineren.
Mix ondertussen de avocado met het sap van 1 limoen en breng op smaak met peper, zout en wasabipoeder. Was de rammenas en schaaf ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Besprenkel met het sap van de overgebleven halve limoen. Snipper de rode ui.
Schik de rammenas en de plakjes kabeljauw op de borden. Voeg de gesnipperde ui en het avocadomengsel toe. Werk af met enkele toefjes cress.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier