150 g glasnoedels

1/2 komkommer

1 hete groene chilipeper

1/2 bosje koriander

1/2 bosje Thaise basilicum

2 el geroosterde sesamolie

1 limoen

vissaus

Bereidingswijze:

Laat de glasnoedels 10 min. weken in heet water. Giet af en laat goed uitlekken. Snij intussen de komkommer in kleine blokjes. Hak de chilipeper en kruiden fijn. Meng alle ingrediënten onder de glasnoedels en voeg ook de sesamolie toe. Rasp er de schil van de limoen over en pers er het sap over uit. Breng op smaak met vissaus.

150 g glasnoedels1/2 komkommer1 hete groene chilipeper1/2 bosje koriander1/2 bosje Thaise basilicum2 el geroosterde sesamolie1 limoenvissausBereidingswijze:Laat de glasnoedels 10 min. weken in heet water. Giet af en laat goed uitlekken. Snij intussen de komkommer in kleine blokjes. Hak de chilipeper en kruiden fijn. Meng alle ingrediënten onder de glasnoedels en voeg ook de sesamolie toe. Rasp er de schil van de limoen over en pers er het sap over uit. Breng op smaak met vissaus.