Voor 4:

500 g champignons

boter

4 dl room

peper en zout

4 heilbotfilets van 120 g elk

6 fijngesneden lente-uien

3 el fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

Haal de stelen van de champignons en maak de hoedjes schoon. Snij deze in vieren en stoof in een weinig boter. Voeg de room toe en laat zacht gaarstoven. Kruid met peper en zout. Bak de heilbotfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Schik de heilbot op 4 borden en lepel er de champignonroomsaus over. Werk af met de lente-ui en peterselie. Geef de borden nog een draai van de pepermolen voor het serveren.

Voor 4: 500 g champignonsboter4 dl roompeper en zout4 heilbotfilets van 120 g elk6 fijngesneden lente-uien3 el fijngehakte peterselieBereidingswijze:Haal de stelen van de champignons en maak de hoedjes schoon. Snij deze in vieren en stoof in een weinig boter. Voeg de room toe en laat zacht gaarstoven. Kruid met peper en zout. Bak de heilbotfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Schik de heilbot op 4 borden en lepel er de champignonroomsaus over. Werk af met de lente-ui en peterselie. Geef de borden nog een draai van de pepermolen voor het serveren.