Bouillon met grijze garnalen, kaffirblaadjes en sesamolie
10-06-2011, 10:49
Bijgewerkt op: 07-06-2024, 18:15
Voor 4 personen
- 2 stengels citroengras
- 1 el garnalenpasta
- 2 el vissaus
- 5 kaffirblaadjes
- 100 g jonge erwtjes
- 10 kerstomaten
- 16 korianderblaadjes
- 1 liter visbouillon
- 80 g grijze garnalen
- 2 el sesamolie
Bereiding
- Verhit de visbouillon en voeg citroengras, kaffirblaadjes, garnalenpasta, erwten en vissaus toe.
- Laat 10 minuten smoren en voeg dan de gehalveerde kerstomaten toe en laat niet meer koken.
- Strooi de garnalen in de soep, roer er de korianderblaadjes in serveer in kommetjes. Werk af met enkele druppels sesamolie.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier