Bouillon met grijze garnalen, kaffirblaadjes en sesamolie

Bouillon met grijze garnalen, kaffirblaadjes en sesamolie
Voor 4 personen
  • 2 stengels citroengras
  • 1 el garnalenpasta
  • 2 el vissaus
  • 5 kaffirblaadjes
  • 100 g jonge erwtjes
  • 10 kerstomaten
  • 16 korianderblaadjes
  • 1 liter visbouillon
  • 80 g grijze garnalen
  • 2 el sesamolie
Bereiding
  1. Verhit de visbouillon en voeg citroengras, kaffirblaadjes, garnalenpasta, erwten en vissaus toe.
  2. Laat 10 minuten smoren en voeg dan de gehalveerde kerstomaten toe en laat niet meer koken.
  3. Strooi de garnalen in de soep, roer er de korianderblaadjes in serveer in kommetjes. Werk af met enkele druppels sesamolie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content