Ingrediënten

Voor 4 personen

4 medium aardappelen, 2 eetrijpe avocado's, sap van 1 citroen, 2 takjes koriander, 1 takje oregano, 2 takjes munt, 1 rijpe mango, 500 g krabvlees, 3 el mayonaise, versgemalen peper en zout

Bereiding

  1. Kook de aardappelen 20 minuten in gezouten water. Giet ze af en pel ze. Laat ze afkoelen en snij ze dan in gelijkmatige rondjes.
  2. Schil de avocado's en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Sprenkel er de helft van het citroensap over en kruid met peper en zout.
  3. Schil de mango en snij hem ook in kleine blokjes.
  4. Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng twee derde van de kruiden met de stukjes krab en de mayonaise en voeg een scheutje citroensap toe.
  5. Zet op elk bord een rechthoekig tartaarvormpje, schep de avocado op de bodem en duw goed aan. Schep er de mango op, en tot slot de krab.
  6. Schik er rondjes appel dakpansgewijs op, bestrooi met de rest van de kruiden en serveer.
Voor 4 personen4 medium aardappelen, 2 eetrijpe avocado's, sap van 1 citroen, 2 takjes koriander, 1 takje oregano, 2 takjes munt, 1 rijpe mango, 500 g krabvlees, 3 el mayonaise, versgemalen peper en zout