Ingrediënten
Voor 4 personen
4 medium aardappelen, 2 eetrijpe avocado's, sap van 1 citroen, 2 takjes koriander, 1 takje oregano, 2 takjes munt, 1 rijpe mango, 500 g krabvlees, 3 el mayonaise, versgemalen peper en zout
Bereiding
- Kook de aardappelen 20 minuten in gezouten water. Giet ze af en pel ze. Laat ze afkoelen en snij ze dan in gelijkmatige rondjes.
- Schil de avocado's en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Sprenkel er de helft van het citroensap over en kruid met peper en zout.
- Schil de mango en snij hem ook in kleine blokjes.
- Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng twee derde van de kruiden met de stukjes krab en de mayonaise en voeg een scheutje citroensap toe.
- Zet op elk bord een rechthoekig tartaarvormpje, schep de avocado op de bodem en duw goed aan. Schep er de mango op, en tot slot de krab.
- Schik er rondjes appel dakpansgewijs op, bestrooi met de rest van de kruiden en serveer.
Voor 4 personen4 medium aardappelen, 2 eetrijpe avocado's, sap van 1 citroen, 2 takjes koriander, 1 takje oregano, 2 takjes munt, 1 rijpe mango, 500 g krabvlees, 3 el mayonaise, versgemalen peper en zout