Mesa, de culinaire droom van Tomorrowland: 'Ik heb acht maanden gesleuteld aan de gerechten'

30/10/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 02/11/18 om 12:02
Uit Knack Weekend Regionaal van 31/10/18

Manu en Michiel Beers van dancefestival Tomorrowland openden Mesa in Antwerpen, een permanent restaurant met wereldse bereidingen. Creative chef Michiel De Bruyn kreeg de opdracht om de culinaire dromen van de twee broers te verwezenlijken.

Manu en Michiel Beers zijn de stichters en organisatoren van het dancefestival Tomorrowland. De dertiende editie lokte zo'n 400.000 bezoekers uit alle hoeken van de wereld naar Boom. Voor de muziek, voor de sfeer... en ook een beetje voor het eten. Want naast muziek is lekker eten een andere passie van de broers Beers. Daarom verbonden topchefs als Sergio Herman en Nick Bril hun naam en faam al aan het festival.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners