Vanaf 2020 kan je ook in Gent terecht voor de Indische lekkernijen met een moderne twist van Mission Massala. De opening van een Gentse vestiging voelt een beetje als thuiskomen voor de Londense Pavan en Antwerpse Tim. Gent was immers de stad waar hun foodtruck in 2015 tijdens het foodtruckfestival Barrio Cantina het levenslicht zag.

Nadat de verkoop in de foodtruck goed aan het rollen ging, beslisten Tim en Pavan om in 2018 een vaste stek te openen in Antwerpen. Nog geen jaar later is het de beurt aan Gent voor een restaurant dat maar liefst twee keer zo groot wordt als de Antwerpse vestiging.

Praktisch

Opening: begin 2020 in het historische centrum van Gent

Vanaf 2020 kan je ook in Gent terecht voor de Indische lekkernijen met een moderne twist van Mission Massala. De opening van een Gentse vestiging voelt een beetje als thuiskomen voor de Londense Pavan en Antwerpse Tim. Gent was immers de stad waar hun foodtruck in 2015 tijdens het foodtruckfestival Barrio Cantina het levenslicht zag.Nadat de verkoop in de foodtruck goed aan het rollen ging, beslisten Tim en Pavan om in 2018 een vaste stek te openen in Antwerpen. Nog geen jaar later is het de beurt aan Gent voor een restaurant dat maar liefst twee keer zo groot wordt als de Antwerpse vestiging.