Restaurant Marcus is reeds 6 jaar een vaste waarde in de gastronomie en kreeg amper 1 jaar na opening een Michelinster. Chef Gilles kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten en laat u genieten van gekweekte kruiden en groenten uit eigen kas.

De chef en zijn echtgenote Heike Dedecker laten u kennis maken met een creatieve en innovatieve keuken in restaurant Marcus in Deerlijk.

Menu restaurant Marcus

Ganzenlever met puree van mandarijn
-----
Sint-Jacobsnootjes
-----
Langoustines met couscous
-----
Hertenkalffilet met rode bessen
-----
Sorbet van framboos met mousse en crème van framboos en yoghurt

Praktische informatie

Kleine Klijtstraat 30, 8540 Deerlijk - 0473/650.773 - info@restaurantmarcus.be - gesloten op zondag en maandag (elke 2e zondagmiddag van de maand open)

Restaurant Marcus is reeds 6 jaar een vaste waarde in de gastronomie en kreeg amper 1 jaar na opening een Michelinster. Chef Gilles kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten en laat u genieten van gekweekte kruiden en groenten uit eigen kas. De chef en zijn echtgenote Heike Dedecker laten u kennis maken met een creatieve en innovatieve keuken in restaurant Marcus in Deerlijk. Menu restaurant Marcus Ganzenlever met puree van mandarijn -----Sint-Jacobsnootjes -----Langoustines met couscous -----Hertenkalffilet met rode bessen -----Sorbet van framboos met mousse en crème van framboos en yoghurt