Jurlique

In de heuvels van Adelaide ligt een landgoed van 62 hectare waar het natuurlijke skin-care merk Jurlique gevestigd is en zich tegoed kan doen aan de ingrediënten die er rond hun laboratoria groeien. Hun natuurlijke Love balsem is een ware internationale bestseller. Kevin Murphy

Bij Kevin Murphy behandelt men haarverzorging met evenveel toegewijdheid als huidverzorging. Het gamma is bijzonder uitgebreid, mooi vormgegeven, tjokvol natuurlijke ingrediënten en essentiële olië. Extra mooi? Alle producten zijn sulfaatvrij en zonder parabenen en de verpakkingen zijn 100% recycleerbaar. De producten worden niet getest op dieren.

Aesop

Het merk met de apothekersesthetiek dat iedere badkamer meteen Pinterestwaardig maakt. Hoewel het merk niet helemaal natuurlijk is gaan ze wel prat op heel wat natuurlijke ingrediënten die een sterke, kruidige geur afgeven. De Aesop-winkels zijn op zich al een belevenis.

Grown Alchemists

Een beetje de Aesop maar dan voor mensen die helemaal méé zijn. GA is een organisch en natuurlijk beautymerk uit Australië dat inzet op een ethische productie en een esthetisch eindproduct.

Bondi Sands

Zon en zonnebanken doen je huid meer kwaad dan goed, maar je kan natuurlijk niet op de Australische stranden verschijnen zonder een mooi kleurtje. De zelfbruiner van Bondi Sands zou volgens beautylovers de béste en meest natuurlijk ogende zelfbruiner op de markt zijn, niet toevallig vernoemd naar één van de meest beroemde stranden van Australië.

A'kin

Het mag duidelijk wezen dat ze in Australië een heerlijk aanbod natuurlijke producten hebben en A'kin is misschien wel de voortrekker van deze beweging. De verzorgingslijn werd ontwikkeld door The Purist Company die nomen est omen zo puur mogelijke producten willen afleveren. Uiteraard zijn alle A'kin producten vrij van parabenen, sulfaten, toxines en harde chemicaliën. Ze zijn veganistisch want ze bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden uiteraard ook niet op dieren getest.

Frank Body

Dit beautymerk heeft koffie als basis, niet omdat ze hopen barristas aan te trekken, wel omdat cafeine een van dé ingrediënten is om cellulitis en striemen aan te pakken. De verpakking alleen al is om op te eten - of moeten we drinken schrijven?

Jurlique In de heuvels van Adelaide ligt een landgoed van 62 hectare waar het natuurlijke skin-care merk Jurlique gevestigd is en zich tegoed kan doen aan de ingrediënten die er rond hun laboratoria groeien. Hun natuurlijke Love balsem is een ware internationale bestseller. Kevin Murphy Bij Kevin Murphy behandelt men haarverzorging met evenveel toegewijdheid als huidverzorging. Het gamma is bijzonder uitgebreid, mooi vormgegeven, tjokvol natuurlijke ingrediënten en essentiële olië. Extra mooi? Alle producten zijn sulfaatvrij en zonder parabenen en de verpakkingen zijn 100% recycleerbaar. De producten worden niet getest op dieren.Aesop Het merk met de apothekersesthetiek dat iedere badkamer meteen Pinterestwaardig maakt. Hoewel het merk niet helemaal natuurlijk is gaan ze wel prat op heel wat natuurlijke ingrediënten die een sterke, kruidige geur afgeven. De Aesop-winkels zijn op zich al een belevenis. Grown Alchemists Een beetje de Aesop maar dan voor mensen die helemaal méé zijn. GA is een organisch en natuurlijk beautymerk uit Australië dat inzet op een ethische productie en een esthetisch eindproduct. Bondi Sands Zon en zonnebanken doen je huid meer kwaad dan goed, maar je kan natuurlijk niet op de Australische stranden verschijnen zonder een mooi kleurtje. De zelfbruiner van Bondi Sands zou volgens beautylovers de béste en meest natuurlijk ogende zelfbruiner op de markt zijn, niet toevallig vernoemd naar één van de meest beroemde stranden van Australië. A'kin Het mag duidelijk wezen dat ze in Australië een heerlijk aanbod natuurlijke producten hebben en A'kin is misschien wel de voortrekker van deze beweging. De verzorgingslijn werd ontwikkeld door The Purist Company die nomen est omen zo puur mogelijke producten willen afleveren. Uiteraard zijn alle A'kin producten vrij van parabenen, sulfaten, toxines en harde chemicaliën. Ze zijn veganistisch want ze bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden uiteraard ook niet op dieren getest. Frank BodyDit beautymerk heeft koffie als basis, niet omdat ze hopen barristas aan te trekken, wel omdat cafeine een van dé ingrediënten is om cellulitis en striemen aan te pakken. De verpakking alleen al is om op te eten - of moeten we drinken schrijven?